Administrator
http://www.speedyshare.com/691279891.html
tu to macie... ale myślę że wystarczy to co z Szackiej. Powodzenia
Administrator
każdy osobiście... zostawiłem Agnieszce upoważnienie to mi sprawdziła. Nie wiem co ona chce od mojej pracy, bo mam mieć dopytkę.... nie mam co qwa robić...
Tak kurwa ta idiotka tak to sprawdzała ze zaliczyła tylko 3 osobom o ile sie nie myle to Tyszec Sliwka i Tomek zdali a reszta ma pisac albo byc dopytana... o chuj jej chodzi!! jak widac to nie trzeba było zaliczyc tylko napisac na 5.0.... czizus jak ja nie cierpie tej głupiej BABY!! zamierzam wysadzic jej gabinet w powietrze kto się dołącza ??
Ana rzecze prawde...zaliczyly tylko 3 osoby..nie wiem jaki miala system sprawdzania i co chciala zeby tam bylo napisane ale to sa jakies zarty!!!!
gratulacje dla Sliwki Tomka i Tyszcza!!! Niestety ... Ścib, Wielonek Wirzbo i Tylek piszecie jeszcze raz na zajeciach we wtorek albo na dyzurze w poniedzialek (to zalezy od was) a reszta bedzie dopytywana...i tak
Anishe: z Marksa
Polishvodka: def. komunizm, przywodca
Mecenas: definicja roli i przywodcy
Julka: rola, przywodca i Marks
Volvo: z marksa
Kinga: Weber, socjalizacja a wychowanie, struktura socjometryczna
Piotrek istota socjalizacji i wychowania, Weber i badanie socjometryczne
Kondzio: klasa u Webera, na czym polega badanie socjometryczne
Solina wie ale jak cos to klasa u Webera i socjalizacja a wychowanie
jesli ktos ma dopytke z wszytskiego tzn,ze napisal "coś" ale za malo i brakuje konkretow..
jak wiadomo nie od dzis ale od wczoraj tylko sie w tym utwierdzilismy kobieta jest chora..noo i duzo innych przymiotnikow ktore Solina dodala...
aaa piszemy lub tez odpowiadamy (raczej piszemy) na zajeciach we wtorek lub jak ktos chce moze isc na dyzur w poniedzialek, powiedziala ze bedzie to starala sie sprawdzic na zajeciach zeby dawac tez wpisy.... Ana wysadzamy pokoj 309 jak w indeksie bedzie zal!!!!!
stwierdzone adhd
CHUJ JEJ W DUPE
moze styl pisma sie jej nie spodobal